slo-heart.org
slo-heart.org slo-heart.org slo-heart.org slo-heart.org slo-heart.org

novice


08.01.2018

Vabilo na simpozij

Tudi v letu 2018 bo 31. avgusta in 1. septembra v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu potekal 11. mednarodni simpozij Inovacije in novi načini zdravljenja srčnega popuščanja. Vljudno vabljeni!› več o tem

Predstavitev

Slovensko združenje za transplantacije srca je interdisciplinarni forum, katerega cilj je združevanje vseh strokovnjakov, ki se ukvarjajo s problematiko transplantacije srca v Sloveniji.

Povod za formiranje združenja je izrazit porast števila transplantacij v Sloveniji, ki ga beležimo v zadnjih letih, kar uvršča Slovenijo na prvo mesto na svetu po številu presaditev srca na milijon prebivalcev.

Temeljne naloge združenja so edukacija strokovne in splošne javnosti, sodelovanje z združenji bolnikov po presaditvi srca, izdaja publikacij s področja transplantacij srca in napredovalega srčnega popuščanja, organizacija strokovnih srečanj in sodelovanje z mednarodnimi organizacijami na področju transplantacije (International Society for Heart and Lung Transplantation, European Society for Organ Transplantation).

Tudi letos od 1. do 2. septembra organiziramo v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu že 10. simpozij Inovacije in novi načini zdravljenja srčnega popuščanja. Za več informacij o simpoziju kliknite tukaj.Kontakt


naslov Slovensko združenje za transplantacije srca

Wolfova 1
SI-1000 Ljubljana
Slovenija

mail
info@slo-heart.org